Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Τα Ονόματα του Θεού


الرزاق - A-Ραζάκ
Όποιος φυσήξει στις τέσσερις γωνίες του σπιτιού, λέγοντας αυτό το όμορφο όνομα του Αλλάχ 10 φορές σε κάθε γωνιά πριν την προσευχή Φαζρ, ο Θεός θα ανοίξει γι 'αυτόν τις πόρτες της αφθονίας. Επιπλέον, η οικογένειά του θα διαφυλαχθεί κατά της φτώχειας και της ασθένειας. (Ξεκίνησε από την δεξιά γωνία, ενώ να βλέπεις προς την Κίμπλα)


الفتاح - Αλ-Φατάχ.
Όποιος βάλει τα δύο χέρια πάνω στο στήθος του πριν την προσευχή Φαρζ και πει αυτό το όνομα του Θεού 70 φορές, η καρδιά του θα γεμίσει Φως.

الخافض - Αλ-Χαφίντ
Όποιος απαγγείλει αυτό το Όνομα 500 φορές, ο Θεός θα εκπληρώσει όλες τις ανάγκες του και θα εξαλείψει όλες τις δυσκολίες του.
Όποιος νηστέψει για τρεις μέρες και την τέταρτη μέρα πει ότι αυτό το όμορφο όνομα 70 φορές, ενώ βρίσκεται σε απομόνωση, θα κερδίσει τη νίκη επί των εχθρών του

الرافع - Α-Ράφια
Όποιο απαγγέλει αυτό το Όνομα του Θεού 100 φορές στο μέσον της 14ης νύχτας κάθε σεληνιακού μήνα, Ο Θεός ο Δοξασμένος σίγουρα θα του χορηγήσει την αυτάρκεια και την ανεξαρτησία.

البصير - Αλ-Μπασίρ
Όποιος λέει αυτό το υπέροχο όνομα του Θεού 100 φορές μετά την προσευχή της Παρασκευής θα λάβει την δύναμη της όρασης και Φως στο πρόσωπό του.

الخبير - Αλ-Χαμπίρ
Αν κάποιος θέλει να γνωρίσει τα κρυμμένα μυστικά του Θεού λέει αυτό το όνομα του στον αριθμό του για 7 συνεχόμενες ημέρες.

الشكور - Α-Σουκούρ
Πες το Ιερό Όνομα 41 φορές κάθε ημέρα για κάθε δυσκολία οικονομική, σωματική, πνευματική ή ψυχική

الحسيب - Αλ-Χασίμπ
Για να απομακρύνεις τον φόβο οποιουδήποτε προσώπου, πες Χάσμπι για Αλλάχου Αλ Χασίμπ 70 φορές το πρωί και 70 φορές το βράδυ για 8 ημέρες αρχής γενομένης από την Πέμπτη. Θα έχεις προστασία από επιβλαβείς συνέπειες που είναι πιθανόν να προκαλούνται από το πρόσωπο αυτό

الودود - Αλ-Ουαντούντ
Όποιος επαναλαμβάνει αυτό το όμορφο όνομα 1000 φορές και φυσάει πάνω στα τρόφιμα και τα εν λόγω τρόφιμα καταναλώνονται από τον ίδιο και τη σύζυγό του θα έχει ομόνοια, αγάπη και στοργή στον γάμο του και οι όποιες διαφορές τους θα εξαλειφθούν.

الحميد - Αλ-Χαμίντ
Σε περίπτωση που ένα πρόσωπο απαγγείλει για 45 συνεχόμενες μέρες κρατώντας μια ελαφρά νηστεία, αυτό το όμορφο όνομα του Θεού, θα αλλάξει όλες τις κακές συνήθειές του με άλλες ωφέλιμες.

المقتدر - Αλ-Μουκτάντιρ
Αν κάποιος θέλει να μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις χωρίς δυσκολία, πρέπει να λέει κάθε μέρα την ώρα που ξυπνάει αυτό το όμορφο όνομα του Θεού 20 φορές.

الظاهر- A-Δάχιρ
Για ανάπτυξη της πνευματικής όρασης και για φως στην καρδιά λέγε αυτό το όμορφο όνομα 500 φορές την ημέρα.

الباطن - Αλ-Μπατίν
Ένα πρόσωπο που απαγγέλει αυτό το όμορφο όνομα του Θεού 33 φορές την ημέρα, σύντομα θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται τα κρυμμένα μυστικά του Θεού και η αγάπη και ο θαυμασμός για τον Θεό θα αναπτυχθούν στην καρδιά του.

الوالي - Αλ-Ουάλι
Η συνεχής απαγγελία αυτού του όμορφου Ονόματος του Θεού προσφέρει προστασία και ασφάλεια από κάθε απροσδόκητη δυσκολία και ταλαιπωρία.
Αν πάλι θέλεις να υποτάξεις τον εχθρό θα πρέπει να πεις 11 φορές το Όνομα σε οποιαδήποτε στιγμή ή πριν από τη συνάντηση σου μαζί του.

المقسط - Αλ-Μουκσίτ
Απαγγέλλοντας αυτό το όμορφο όνομα του Θεού καθημερινά θα έχεις προστασία από κάθε διαβολικό.
Αν το μελετήσεις 700 φορές για νόμιμο και ηθικό σκοπό, αυτός γρήγορα θα πραγματοποιηθεί.

الغني - Αλ-Γάνι
Ευλογία στην ζωή και αυτάρκεια θα έχει όποιος μελετά αυτό το όμορφο όνομα 70 φορές την ημέρα.
Επίσης η καθημερινή του απαγγελία θεραπεύει κάθε αρρώστια φυσική ή πνευματική.

المانع - Αλ-Μάνι
Μελετώντας αυτό το όμορφο όνομα του Θεού 20 φορές ξαπλωμένος στο κρεβάτι, θα απομακρύνετε τυχόν διαφορές με τον /την σύζυγο και την θέση τους θα πάρει ένας ισχυρός δεσμός αγάπης και στοργής.
Επίσης η τακτική απαγγελία του παρέχει προστασία από όλες τις συμφορές και ικανοποιεί οποιαδήποτε επιθυμία αρκεί να είναι νόμιμη και ηθική.

الضار - Α-Νταρ
Για να έχετε πνευματική και σωματική ακεραιότητα πείτε αυτό το όνομα του Θεού 100 φορές βράδυ Πέμπτης.

الباقي - Αλ-Μπακί
Για προστασία ενάντια σε όλες τις συμφορές και για να γίνουν δεκτά και να πραγματοποιηθούν αγαθά έργα μελετήστε αυτό το όνομα του Θεού 1.000 φορές βράδυ Πέμπτης.

الوارث - Αλ-Ουαρίθ
Επαναλάβετε αυτό το όνομα του Θεού 100 φορές στην ανατολή του ηλίου για προστασία από κακουχίες και καταστροφές.

الرشيد - Α-Ρασίντ
Κάποιος που δεν έχει την τεχνογνωσία για μια συγκεκριμένη εργασία ή δεν είναι σε θέση να κάνει την συγκεκριμένη εργασία, θα πρέπει να πει αυτό όνομα του Θεού 1000 φορές και σύντομα θα καταστεί σαφές σε αυτόν είτε σε όνειρο ή μέσω έμπνευσης ο τρόπος για να ολοκληρώσει με επιτυχία την εργασία του.
Επίσης μελέτησε το όνομα αυτό για οικονομική πρόοδο και ασφάλεια από τυχόν ατυχίες.

الصبور - Α-Σαμπούρ
Όποιος μελετήσει αυτό το όμορφο όνομα του Θεού 100 φορές πριν την ανατολή του ηλίου θα έχει προστασία ενάντια σε όλες τις συμφορές για το υπόλοιπο της ημέρας και οι εχθροί του δεν θα μπορούν να πουν τίποτα κακό εναντίον του.
Επίσης για οποιαδήποτε δυσκολία, μελέτησε αυτό το όμορφο όνομα του Θεού 1.020 φορές και σύντομα θα λάβεις ανακούφιση, ειρήνη και ικανοποίηση.


1 σχόλιο:

  1. Αυτά που γράφεις για τα ονόματα του ΑΛΛΑΧ Σουμπχάνα ουά Ταάλα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ντροπή σου να συσχετίζεις το Ισλάμ με τη μαγεία, την αστρολογία, τα φυλαχτά κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή