Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Ψαλμοί του Δαυίδ - Κοπτική μαγεία

Τυπικά από την Κοπτική μαγεία.
Τα κείμενα, τα τυπικά και τις χρήσεις των Ψαλμών έχουμε μεταφράσει από αρχαίο χειρόγραφο.
Απαγορεύεται κάθε αναδημοσίευση χωρίς την άδειά μου.

Ψαλμός 20
Για επιληψία. Γράψε σε πιάτο τον ψαλμό και το σχήμα και μόλις τελειώσεις να πει το άτομο:
توكلو يا خدام هذا المزمور المبارك بصرف كل روح ردي و شيطان رجيم و كل هفة و لمسه عن فلان ابن فلانة أجيبوا بحق اسم الله العظيم الأعظم أهيا شراهيا أدوناي اصباؤت آل شداي
 

Ψαλμός 22
Για αύξηση στα οικογενειακά έσοδα
Για να έχεις μεγάλη άνοδο στα χρήματα, γράψε τον ψαλμό και μαζί αυτό που ακολουθεί. Την ώρα που γράφεις να έχεις μπαχούρ Μαλ που είναι για χρήματα. Κρέμασε αμέσως αυτό που έγραψες μέσα στο χώρο του σπιτιού.


Ψαλμός 23
 Για να γίνεσαι δοξασμένα αποδεχτός από τον κόσμο
 Γράψε το ψαλμό και το τάλσαμ που ακολουθεί και ξέβαψε με λάδι τριαντάφυλλου και πες αμέσως μετά τα λόγια πάνω στο λάδι. Το λάδι φοράς στα μαλλιά σου. Έχεις μεγάλη αποδοχή και δοξασμένη.
Λόγια:
Ω! Αιώνιε, Ω! Ζωντανέ, Ω! Ισχυρέ, Ω! Δυνατέ με τη δύναμη του Βασιλέως και ότι λέγεται σε αυτόν τον ψαλμό στρέψε πάνω μου τα βλέμματα και διώξε από κοντά μου όλα τα ζηλόφθονα.
Τάλσαμ:
Ψαλμός 24
 Ευλογία και οικονομική ανάπτυξη σε σπιτικό
Γράψε το ψαλμό και μαζί το τάλσαμ με μελάνι ρούχεϊ σε λευκό χαρτί. Ξέβαψε το χαρτί και ψέκασε όλες τις γωνίες του σπιτιού πλην της τουαλέτας. Θα έρθουν πολλά οφέλη, χρήματα και υλικά αγαθά.

 
Ψαλμός 25
Γράψε τον ψαλμό μαζί με το τάλσαμ και βάλε το στη δεξιά πλευρά του σώματός σου. Θα έχεις μεγάλη αποδοχή από όλο τον κόσμο.

Ψαλμός 26
Για ειρήνη ανάμεσα σε συζύγους. Γράψε τον ψαλμό και μαζί το τάλσαμ και κρέμασε πάνω τους. Τα γράφεις δύο φορές. Καλό είναι να υπάρχει σε κάρβουνο μπαχούρ τάιμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου