Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Μαγικές σφραγίδες



Ένα σημαντικό στοιχείο των μαγικών γραπτών είναι η σχέση με τη γνώση της Αρχέγονου Θείας Αγγελικής Γλώσσας ή της Γλώσσας των Μαγικών Αλφαβήτων. Σύμφωνα με τις αρχαίες πηγές, στο βιβλίο του για τα μυστικά πράγματα, ο Θείος Αγαθοδαίμων δίνει τρία αρχαία αλφάβητα. Άλλωστε, το Αγαθοδαίμων, σαν λέξη μεταφράζεται ως καλό και ήταν ένας φύλακας άγγελος ή πνεύμα και ταυτίζεται με τον Ερμή. Σύμφωνα με τον Αγαθοδαίμονα, ένα από τα τρία κύρια αλφάβητα ήταν η αρχαία συριακή αλφάβητο, η αρχική Θεία αλφάβητος που διδάχθηκε από τον Θεό στον Αδάμ.
Αυτό είναι το αλφάβητο:



Αυτό το αλφάβητο έχει υποστεί πολλές αλλαγές στη μορφή με την πάροδο του χρόνου και τελικά κατέληξε να έχει την σύγχρονη συριακή γραφή. Η αρχαία συριακή γραφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια γενική μαγική γραφή για κάθε κατασκευή φυλακτού. Μπορεί να αντικαταστήσει τα διάφορα μαγικά κείμενα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με εβραϊκά και αραβικά. Σήμερα εξακολουθεί να υφίσταται η γλώσσα Συρίας-Αραμαϊκών, έστω και στη σύγχρονη μορφή της. Είναι μια σημαντική γλώσσας και πολλά από τα δυναμικά ονόματα της αρχαίας μαγείας έχουν διατηρηθεί σε αυτή. Συχνά την συναντάμε στις σφραγίδες ή υπογραφές που χρησιμοποιούνται σε διάφορα μαγικά έργα.

Ας δούμε πως γίνεται μια αγγελική σφραγίδα.
Επιλέγουμε το αγγελικό όνομα ماغضندايل και το πρώτο βήμα είναι να γραφούν τα γράμματα σύμφωνα με το αλφάβητο. Το δεύτερο βήμα είναι να συνδεθούν με αρμονία για να δημιουργήσουν ένα σχέδιο, αυτό που ονομάζουμε υπογραφή. 


Συνδέοντας τα γράμματα προκύπτει η αγγελική σφραγίδα.
 
Το μαγικό αλφάβητο που χρησιμοποιήσαμε είναι:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου