Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Το φυλακτό της σκλάβας - حجاب الغاسلة

Το κείμενο της εισαγωγής είναι πιστή μετάφραση του αραβικού.

Το φυλακτό της σκλάβας (πλύστρας), άλλο όμοιό του δεν υπάρχει.

Υπάρχουν 12 φυλακτά της πλύστρας. Πολλά λέγονται για το διάσημο σχήμα στη μορφή που είναι φτιαγμένο. Και το φυλακτό είναι για την αγάπη και την αποδοχή από τον μεγάλο και τον μικρό κύριο και τον ελεύθερο και τον σκλάβο και για την είσοδο στον Σουλτάνο και για την πιο κατάλληλη ικανοποίηση σε κάθε αιτία.
Αυτό, το φυλακτό της πλύστρας (حجاب الجارية مرجانة) ή το φυλακτό της σκλάβας (حجاب الغاسلة), είναι για νικηφόρα αποδοχή, για κάθε είδους ανατροπή και για ατυχία.
Λέει ο Σέιχ Τζαμάλ Αντίν Αλασφαχάνι:
Υπήρχαν για τον Χαλίφη Χαρούν Α-ρασίντ, τρεις πολύ ωραίες σκλάβες. Η μία από αυτές ονομάστηκε άπιστη, η δεύτερη τροφή για τις καρδιές και η τρίτη απόλαυση της αναγκαιότητας. Και υπήρχε σε αυτόν και μια μαύρη άσχημη πολύ στην όψη και την ονόμαζαν Κοράλλι.

Και μια μέρα πήγε στην έρημο για να βρει το άλογο, που είχε όμως πεθάνει. Και τα χρόνια της και όσα μάζεψε για να τραφεί δεν της έδιναν πιθανότητα να τραφεί. Έτσι, προχώρησε βάζοντας στο κεφάλι της προστασία (χίζρ-حرز). Έτσι βρήκε τροφή από άγρια θηρία και ήξερε πως αυτό ήταν από την ευλογία του φυλακτού.
Λέει ο αφηγητής:
Όταν την είδε ο βασιλιάς της είπε: Εσύ σκλάβα ποια είσαι;
Αυτή είπε: Εγώ είμαι από τις σκλάβες σου, Ω Κύριε.
Τότε απαίτησε σε αυτήν ο βασιλιάς να μην είναι σκλάβα, να γίνει της οικογένειάς του, την ζήλεψε πολύ σαν να ήταν αντίπαλος. Και αυτός την προτίμησε πάνω από τις άλλες τρεις. Μετά αρρώστησε η σκλάβα και πέθανε. Ο γιος του χαλίφη βρήκε το ευλογημένο φυλακτό στο κεφάλι της και έτσι έμαθαν με ποιόν τρόπο τον μάγεψε και μπήκε σαν πρώτη γυναίκα στη ζωή του.
Έστειλε ο Σέιχ Τζαμάλ Αντίν Αλασφαχάνι δημοσίευση και πληροφορεί για το φυλακτό, λέγοντας ότι γνώριζε για την Κοράλλι και πως το πήρε από αυτήν όταν ήταν κοντά της και του έλεγε την ιστορία της που τον έκανε να κλάψει στο τέλος.
Μετά έγραψε για τα παιδιά της ένα αντίγραφο και είπε ότι είναι τυχερά από όλους τους μουσουλμάνους. Αφού το έγραψε για τα παιδιά της από ένα αντίγραφο και γέμισε τις ειδήσεις του σε όλη τη γη, έδωσε κόστος 1000 δηνάρια στο καθένα.
Και είπε πως είναι πολύ τυχερό και χρήσιμο για την αγάπη, την προσέγγιση, το μάτι, τη συμπάθεια, την ημικρανία, τον πονοκέφαλο, το δάγκωμα, τον καρκίνο, την οφθαλμία, την ρινορραγία, την ελευθέρωση φυλακισμένων, τα μωρά που κλαίνε. Και για το φόβο και το περπάτημα την νύχτα και τη μέρα, για πωλήσεις και αγορές, για ταξίδια στη ξηρά και θάλασσα. Και για τη δύσκολη γυναίκα που γεννά παιδιά και έχει θηλασμό. Και δίνει γάμο σε γυναίκα άσχημη και διαφυλάσσει τους νεαρούς και προστατεύει από τους πειρασμούς του διαβόλου. Και αν το βάλεις πάνω σε χρήματα, δεν ληστεύονται ή σε σπίτι δεν καίγεται ή σε πλοίο δεν βυθίζεται και είναι χρήσιμο για καθετί εκτός για να κάνεις αρρώστιες και θάνατο.
Λέει ο Σιχ Τζαμάλ Αντίν Αλασφαχάνι:
Ένα φυλακτό για τιμές, αποδοχή, εντυπωσιακή αγάπη, γάμο σε ανύπαντρες.
Και το γράφεις το φυλακτό, το πολύ γνωστό με το όνομα «το Μεγάλο Φυλακτό Κοραλλιού» και να το κουβαλάς μαζί σου, εφόσον είσαι καθαρός. Θα δεις υπέροχα πράγματα, με τη βοήθεια του Δυνατού και Έξοχου Θεού.

Λέει ο Σέιχ Μουχάμεντ ιμπν Α-μπασίρ ιμπν Αλάτζι από το Μαρόκο, στο βιβλίο του «Τα φώτα των Ήλιων και ο θησαυρός των μεγάλων μυστικών» ότι είναι το μεγαλύτερο φυλακτό για γόητρο, αποδοχή, αγάπη και γάμο.
Αν γράψεις αυτό το πολύ γνωστό στους μελετητές, δηλαδή το φυλακτό της πλύστρας, θα πρέπει να είσαι πολύ καθαρός και να το κουβαλάς μαζί σου. Φοριέται στο κεφάλι, στη μαντίλα και περιγράφεται στις σελίδες 80 και 81 του εν λόγω βιβλίου.

Ωστόσο, και όπως όλοι γνωρίζουν, τα βιβλία περιέχουν ένα σημαντικό αριθμό λαθών και έτσι χάνουν κάθε μυστικιστική και, συνεπώς, πνευματική δύναμη. Στο συγκεκριμένο βιβλίο, που έχει τα μεγαλύτερα μυστικά στις σελίδες του, το φυλακτό περιέχει σοβαρά λάθη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αναφέρονται στο σχήμα.

Να ξέρετε ότι το πρώτο πράγμα που κρύβει ο συγγραφέας του βιβλίου, είναι τα εδάφια που πρέπει να εισαχθούν στο συγκεκριμένο σχήμα.
Αν θέλεις το φυλακτό να είναι για την αγάπη, αρχίζει το εδάφιο έτσι:

فلما رأينه أكبرنه و قطعن أيديهن و قلن حاشا لله ما هذا بشرا إن هذا إلا ملك كريم
ή
يحبونهم كحب الله و الذين أمنوا أشد حبا لله
Αν θέλεις το φυλακτό να φέρει πελάτες, τότε βάζεις το εδάφιο
و أذن في الناس بالحج يأتوك رجالا و على كل ضامر يأتين من كل فج عميق
Αν θέλεις να φέρει αξιοπρεπή διαβίωση, δηλαδή να έχεις καλά οικονομικά, τότε βάζεις το εδάφιο
إِنَّ هَـٰذَا لَرِزْقُنَا مَا لَهُ مِن نَّفَادٍ

Πώς γίνεται η καταμέτρηση;
Όσον αφορά το πώς θα εισάγεις ένα εδάφιο στη συμφωνία. Υπολογίζεις την απαιτούμενη διάσταση σε αλφαβητικό τρόπο, με την μεγάλη δύναμη του Μεγάλου Άμπτζαντ. Στη συνέχεια, αφαιρείς από τον αριθμό που βρίσκεις, την βάση 360 και στη συνέχεια, διαιρείς το υπόλοιπο με τον αριθμό της πλευράς του εννεαγώνου. Ότι βρεις το γράφεις στην πρώτη στήλη, στο γνωστό σημείο του αριθμού που ονομάζεται κλειδί. Στη συνέχεια αυξάνεις κατά μία μονάδα ως το τέλος της συμφωνίας.

Παράδειγμα: Θέλομε το φυλακτό για να έχομε μια αξιοπρεπή διαβίωση. Παίρνομε τα κατάλληλα εδάφια,
إن هذا لرزقنا ما له من نفاذ

Σύνολο της χαρφίγια είναι 2142. Αφαιρούμε 360 και το υπόλοιπο είναι 1782. Διαιρούμε τον αριθμό με το 81 και λαμβάνομε 22 που είναι το κλειδί του εννεαγώνου είναι το 22.

Κανονικά, υπολογίζεται το όνομα του ατόμου για το οποίο θέλεις για να κάνεις αυτό το φυλακτό και το όνομα της μάνας του, στο μεγάλο Άμπτζαντ και προσθέτεις τον αριθμό, στον αριθμό των εδαφίων. Το σύνολο θα εγγράψεις στο 9γωνο.

Γνώριζε επίσης πως για κάθε σχήμα είναι πέντε αναγκαίες υποστηρίξεις για την επιτυχία και την δόξα της εργασίας:
1. Η παρακολούθηση της κατάλληλης αστρονομικής θέσης για την εργασία.
2. Τα ειδικά μπαχούρ στην εργασία.
3. Να λέγεται ο πρέπων όρκος.
4. Ο αριθμός που πρέπει να ακουστεί ο όρκος.
5. Η κατάλληλη ύλη για το γράψιμο της συμφωνίας, κάποια πένα, στυλό και κατάλληλο μέταλλο.

Υπάρχουν δύο τρόποι, ο πρώτος είναι ευεργετικός αλλά ο δεύτερος είναι ο σωστός και δεν αμφισβητείται.

Όσον για τον πρώτο, οι πληροφορίες λένε στους απλούς ανθρώπους, πως αναφέρεται στο βιβλίο της παρατήρησης της αστρονομίας και αφορά σε καθορισμένη θέση. Είναι λοιπόν, η ώρα της εργασίας σου, η πρώτη Δευτέρα του αραβικού μήνα, σε ώρα Σελήνης.

Με λίγα λόγια, αν θέλεις να υπάρχει στο έργο σου αλήθεια και ακρίβεια, τότε να ακολουθήσεις αυτόν τον τρόπο:

Πάρε την αλφαβητική διάσταση του εδαφίου που θέλεις να εισάγεις στην συμφωνία και διαίρεσε με το 360 και δώσε από το υπόλοιπό του σε κάθε ζώδιο από 30. Όταν φθάσεις στον αριθμό, αυτό είναι το ζώδιο στου οποίου τον χρόνο εργάζεσαι.
Παράδειγμα: 2.142 δια 360 = 5.95, με υπόλοιπο 342, οπότε είναι ζώδιο 12 Ιχθυών.

Μετά διαίρεσε τον ίδιο αριθμό με το 24 και το υπόλοιπο είναι η ειδική αστρονομική ώρα για την εργασία. 2142/24=89 με υπόλοιπο 6.

Μετά διαίρεσε τον ίδιο αριθμό με το 7 και το υπόλοιπο σου δηλώνει τον πλανήτη, με τη σειρά, 1=Κρόνος, 2=Δίας, 3=Άρης, 4=Ήλιος, 5=Αφροδίτη, 6=Ερμής και 7=Σελήνη. 2142/7=306 με κανένα υπόλοιπο, άρα πλανήτης Σελήνη.

Άρα η εργασία γίνεται μέρα Δευτέρα πρώτη του Αραβικού μήνα σε ώρα 6η (ώρα Αφροδίτης) και η ανατολή στους Ιχθύες.

Αυτός είναι ο πιο σωστός τρόπος εργασίας.

Θυμίαμα εργασίας: αυτά βγαίνουν από τον αριθμό του συνόλου και τα ονόματα των μπαχούρ να αρχίζουν από τα γράμματα του συνολικού αριθμού. 2142,
2=ب
40=م
100=ق
1000=غ

ب = σπόροι Κύμινο
م μόσχος και μαστίχα και μία σάιλα
ق =μοσχοκάρφι κόστους.
غ = Μάκαλ Άζρακ

Ο πρέπων όρκος που θα πεις:
Το εδάφιο 54 ( إِنَّ هَـٰذَا لَرِزْقُنَا مَا لَهُ مِن نَّفَادٍ ) στο παράδειγμά μας, από τη Σούρα 38 (سورة ص) και τα εδάφια που μνημονεύσαμε,.

Ο αριθμός του πρέποντα όρκου:
Είναι η αριθμητική διάσταση των εδαφίων, δηλαδή 2.142

Κατάλληλο υλικό για να δουλέψεις
Το μελάνι είναι το εξής: μίσκ, σαφράν και ροδόνερο με τη μέθοδο του ρούχεϊ.

Το γράφεις σε περγαμηνή γαζέλας για την αγάπη, το γάμο, τα προς το ζην και να φέρεις πελάτες.

Το γράφεις σε δέρμα λιονταριού για κύρος και αποδοχή, καθώς και την ικανοποίηση ανάγκης.

Το γράφεις σε δέρμα λύκου για προστασία από τη μαγεία και το μάτι και το χτύπημα σπαθιού και σιδήρου.

Το γράφεις σε δέρμα ύαινας να ρίξεις το φόβο στις καρδιές των ανθρώπων.

Υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό που δεν θα βρεις σε κάθε βιβλίο ή χειρόγραφο. Είναι η ειδική μεγάλη Ντούα, την οποία γράφεις γύρω από τη συμφωνία.
Και ποτέ κανένας από τους σοφούς δεν την αναφέρει σε βιβλίο, επειδή είναι ένα μεγάλο ενδότατο μυστικό.

Τελικά το σχήμα μαζί με την Ντουά είναι





Φάιζα Κωδωνά © 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου