Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Ψαλμοί του Δαυίδ

Βιβλίο των Ψαλμών περιέχει τέσσερα τμήματα και κάθε τμήμα από τα τέσσερα έχει το δικό του έργο του και ότι λαμπερό είναι κρυμμένο μέσα του.
Το πρώτο τμήμα, είναι για κλέφτες, για την ανθρωπότητα και τα τζιν και για κάθε κακό και πώς να διαφυλάξεις τον εαυτό σου από αυτά.
Αν θέλεις, λοιπόν να φυλαχτείς, να γράψεις τους ψαλμούς και στη συνέχεια να τους κρατήσεις μαζί σου. Δεν θα φοβάσαι τίποτα καθόλου.
Και είναι συγκεκριμένοι οι ψαλμοί που γράφεις....

Τμήμα δεύτερο. Αν θέλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου από όλα τα κακά πράγματα από τα δεινά.
Γράφεις τους ψαλμούς και κάνεις αίτημα στους αγγέλους τους για να προστατευτείς από κάθε κακό και να σωθείς από τα προβλήματα με τη δύναμη του Θεού.
Υπάρχουν συγκεκριμένοι ψαλμοί για αυτό.

Τμήμα τρίτο. Αν θέλεις οι άνθρωποι να σε αγαπάνε και να είναι φιλικοί μαζί σου. Γράψε το σύνολο των ψαλμών και μεταξύ τους κάνε αίτημα στους χουντάμ τους για φιλία, αγάπη και αποδοχή από το σύνολο των ανθρώπων. Μετά έχε το μαζί σου κι οι άνθρωποι θα σε αγαπούν και θα ικανοποιούν το σύνολο των αναγκών σου.
Και σε αυτό το τμήμα υπάρχουν συγκεκριμένοι ψαλμοί

Τμήμα τέταρτο. Αν θέλεις να απαλλαγείς ή να αθωωθείς ή να σωθείς από κάτι που σε οδήγησε ή θα σε οδηγήσει σε φυλακή, γράψε το υπόλοιπο των ψαλμών που δεν είναι στα προηγούμενα τμήματα. Κάνε αίτημα στους χουντάμ τους και έχε το μαζί σου. Αυτό είναι το πιο καλό για να αθωωθείς από όλα αυτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου