Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Ψαλμοί του Δαυίδ - Κοπτική μαγεία

Τυπικά από την Κοπτική μαγεία.
Τα κείμενα, τα τυπικά και τις χρήσεις των Ψαλμών έχουμε μεταφράσει από αρχαίο χειρόγραφο.
Απαγορεύεται κάθε αναδημοσίευση χωρίς την άδειά μου.


Ψαλμός 101
Για να τελειώσει η ανησυχία και το άγχος. Πες μία φορά τον ψαλμό.
Επίσης, για πολλά χρήματα. Νήστεψε 21 μέρες και πες κάθε μέρα 7 φορές τον ψαλμό το πρωί και 7 φορές κοντά στον ύπνο.

Ψαλμός 106
Λες τον ψαλμό μαζί με τον 108, 3 φορές κάθε μέρα. Έχεις θεϊκή ευλογία σε όλα και νίκη. Αν έχεις δικαστήριο, το κερδίζεις.

Ψαλμός 111
Για να διευκολύνεσαι στις επιδιώξεις σου και τις εργασίες. Πες τον μαζί με τον 16ο ψαλμό, κάθε μέρα 7 φορές.


Ψαλμός 112
Φυλακτό για γυναίκα που δυσκολεύεται να μείνει έγκυος
Γράψε τον ψαλμό και μαζί το ταουκίλ σε λευκό χαρτί και τέλος μαζί τους το τάλσαμ. Αμέσως πες την Άζιμα.
Το μεταφέρει μαζί της η γυναίκα.
Και μετά όμοια γράψε σε δοχείο κεραμικό καινούργιο ότι και πριν και πλένεται με νερό πηγαδίσιο ή πηγής που δεν το βλέπει ο Ήλιος και η Σελήνη. Πλένει με αυτό όλο το σώμα της και το λίγο που θα μείνει το πίνει. Μετά από αυτό εισέρχεται στον σύζυγό της και μένει έγκυος.
Τάλσαμ:

Ταουκίλ:
توكلوا یا خدام ھذا الخاتم الشریف والطلاسم والمزمور المبارك بحفظ حاملھ كتابى ھذا من القرینھ  وكل شیطان رجیم نجس وافتحوا رحمھا للحبل والولادة أجیبوا بحقھا علیكم وبحق كھیعصحمعسق
Άζιμα:
أقسمت علیكم یا معشر الروحانیین الكاروبیم خدام ھذا الخاتم اجب ایھا الملك افغاییل وانت یا سید زعشغاییل وانت یا سید اسثغاییل وانت یا سید طصذغاییل وافعلوا ما امرتكم به وھو حفظ حامله كتابى ھذا من القرینة وكل شیطان رجیم نجس وافتحوا رحمھا للحبل والولادة بحق الملك الغال ب امره علیكم وھو الحاكم نشغاییل اجب یا سید نشغاییل یا حاكم وسخر من ھم تحتك ان یفعلوا ما امرتكم به وھو حفظ حامله كتابي ھذا من القرینه وكل شیطان رجیم نجس وافتحوا رحمھا للحبل والولادة بحق الرب الذي خلقني وخلقك وبحق الاسم الذى اوله  الواخرة ال وھو ال شلع صعى كع ى ممیال مطیع لك یا ال جل زریال وبحق ھذه الاسماء علیكم وطاعتھا لدیكم وبحق كھیعص حمعسق بارك الله فیكم وعلیكم
Ψαλμός 116
Για κάποιον που πίνει πολύ αλκοόλ. Λες τον ψαλμό σε μια κούπα κρασί και το δίνεις να το πιει. Δεν θα θελήσει να ξαναπιεί.

Ψαλμός 156
Αν υπάρχει άνδρας που τυραννά την γυναίκα του και γίνεται βίαιος μαζί της με βρισιές και άλλα, γράψε το σχήμα και γύρω του τον ψαλμό με το ταουκίλ, σε τρία αντίγραφα. Πες από πάνω τους την άζιμα. Πρόσεχε να μην μπερδέψεις τη σειρά με την οποία τα έγραψες.
Το πρώτο που έγραψες θα το ξεβάψεις με λάδι από τριαντάφυλλο και θα αλείφει η γυναίκα κάθε μέρα το κεφάλι της. Το δεύτερο θα το κουβαλά μαζί της σαν φυλαχτό. Το τρίτο θα το θάψει στο κεφαλόσκαλο της πόρτας της.
Αυτό είναι το σχήμα:

Αυτό είναι το ταουκίλ:
توكلوا يا خدام هذا الخاتم الشريفة و المزمور المبارك و امنعوا زوج حامل كتابي هذا من اضطهادها و إغاظتها و اجعلوا بينهم المحبة و المودة و الوفق و الاتفاق بارك الله فيكم و عليكم      
Αυτή είναι η άζιμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου