Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Ψαλμοί του Δαυίδ - Κοπτική μαγεία

Τυπικά από την Κοπτική μαγεία.
Τα κείμενα, τα τυπικά και τις χρήσεις των Ψαλμών έχουμε μεταφράσει από αρχαίο χειρόγραφο.
Απαγορεύεται κάθε αναδημοσίευση χωρίς την άδειά μου.


Ψαλμός 1
Για σεβασμό στη μητέρα.Γράψε το ψαλμό μαζί με αυτό που ακολουθεί και δίπλωσέ το σαν φυλακτό να το έχει μαζί της η μητέρα που δεν έχει σεβασμό από τους γιούς της. Μόλις το γράψεις να πεις τα λόγια.


Ψαλμός 2
Για παραγωγό και γεωργό Γράψε τον ψαλμό και μαζί του το τάλσαμ. Το κρεμά πάνω του ο παραγωγός ή ο γεωργός, σαν φυλαχτό. Θα έχει επιτυχία στην παραγωγή του.
Την ώρα της γραφής να έχεις σε αναμμένο κάρβουνο μπαχούρ τάιμπ.
Ψαλμός 4
Αν θέλεις να πάρεις κάτι συγκεκριμένο από κάποιον άνθρωπο που το έχεις ανάγκη ή θέλεις βοήθεια και υποστήριξη για να έχεις τα προς το ζην, τότε γράψε το ψαλμό και μετά το σχήμα που ακολουθεί. Μόλις το γράψεις, βάλε το σε καπνό από μπαχούρ Αλχάδ Τζέιντ και πες μία φορά τον ψαλμό και τα λόγια μία φορά.


Λόγια:
Δώσε μου Ω Άγγελε Υπηρέτη αυτού του ψαλμού του ευλογημένου και εισάκουσε στην αναζήτηση και στην ανάγκη μου να είναι από τον τάδε γιο της τάδε. Δώσε μου με τη δύναμη όλων σου είπα.

Ψαλμός 5
Για να έχεις κάθε προστασία σε κάθε μετακίνηση σε γη και θάλασσα. Γράψε το ψαλμό και μετά το σχήμα. Αφού το γράψεις να το βάλεις σε καπνό από μπαχούρ Αλχάδ Τζέιντ  και να πεις μία φορά τον ψαλμό και μία φορά τα λόγια.

Λόγια:
Εισάκουσέ με Ω Υπηρέτη Άγγελε του ευλογημένου ψαλμού και προστάτεψέ με από κάθε άνθρωπο και τζιν και κάθε επιθυμία που είναι για κακό μου.

Ψαλμός 7
Για λύσιμο μαγείας και προστασία από επικίνδυνη επιληψία. Γράψε το ψαλμό και αμέσως μετά το σχήμα και κράτα το μαζί σου. Αφού το γράψεις λες μια φορά τον ψαλμό και μία φορά τα λόγια, έχοντας πάνω από καπνό με μπαχούρ Τάιμπ

Λόγια:
Εισάκουσέ με Ω Υπηρέτη Άγγελε αυτού του ευλογημένου ψαλμού και των εδαφίων και λύσε κάθε δέσιμο και γλωσσοδέσιμο και εργασία και μαγεία και μάτι διαβολικό και μάτι δόλιο, από το τάδε γιο της τάδε και προστάτεψε από κάθε κακό. Δώσε μου με την δύναμη των γραμμένων ονομάτων του Θεού που είναι στην καρδιά της Σελήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου