Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

«Οι Ήλιοι των Φώτων του Κόσμου»

Οι πληροφορίες που αναπτύσσονται είναι από ένα πολύ σημαντικό κομμάτι από το βιβλίο «Οι Ήλιοι των Φώτων του Κόσμου» και πραγματεύεται το όνομα του Θεού الهادي. Το πνεύμα που διέπει το όνομα είναι ο Ντμουριαϊήλ-دمريائيل. Το χάταμ είναι το εξής:

Όμως γιατί επιλέγει ο συγγραφέας το όνομα Χάντι; Γιατί το όνομα αρχίζει με το γράμμα Χε που ισοψηφεί προς το 5. Ο αριθμός 5 εμπεριέχει πάρα πολλά μυστικά και δυνητικά είναι γρήγορος και ισχυρός. Επίσης, γιατί το Χάντι είναι ένα από τα πιο όμορφα ονόματα και ο ρόλος του είναι να καθοδηγεί σωστά.

Ο αριθμός των γραμμάτων του ονόματος είναι 20. Δηλαδή, هـ=5 أ=1 د=4 ي =10. Το πρώτο γράμμα είναι 5 και το δεύτερο είναι 1. Η διαφορά τους, δηλαδή 5-1=4, είναι το τρίτο γράμμα. Το τέταρτο και τελευταίο γράμμα, το για, είναι σαν ύμνος που κυκλώνει τα τρία πρώτα και παράγεται από το άθροισμα των προηγουμένων. Ο κύκλος είναι η ζωή και το μυστικό του Σύμπαντος, είναι ο πρώτος και απόλυτος Νόμος, είναι η Καρδιά του Βάθους.
Προσθέτοντας το άρθρο Αλ, το άθροισμα γίνεται 61 και τα γράμματα χωριστά είναι:
1+30+5+1+4+10.
Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο το όνομα γράφεται σε πεντάγωνο. Το όνομα του Θεού γίνεται σε τρίγωνο, έστω και αν έχει 6 ή 4 γράμματα. Στο όνομα που θεωρούμε, η διαίρεση είναι ακριβής, γιατί 51/3=17. Έτσι, θα τοποθετήσομε τον αριθμό 5 στο κέντρο, δηλαδή στην καρδιά του πενταγώνου.
Οι Ιεροί Λόγοι ορίζουν πως «Έρχομαι από τα Πνεύματα για να κατοικήσω μέσα στις ζωές στο βάθος των ιδεών μαζί σας και η γλώσσα μου είναι οι αριθμοί.»
Έτσι, στο πεντάγωνο δουλεύομε ως εξής:
1 – 30 – 5 – 1 – 4 – 10. Τοποθετούμε στην πρώτη και οριζόντια γραμμή τους αριθμούς.

Μετά δεξιά και όμοια.

Και μετά ομοίως τα υπόλοιπα.

Τοποθετούμε το όνομα στα κενά.

Και οι οδηγίες ορίζουν:
Γράψε αυτό το σχήμα σε καλή ώρα και κάνε με αυτό ότι επιθυμείς. Το κουβαλάς μαζί σου και μελετάς τον όρκο σε κάθε προσευχή, μία φορά και κατά την ανατολή του Ήλιου πες το όνομα 100 φορές, με λιμπάν δέκερ. Θα έχεις όλα τα καλά από τους ανθρώπους και αύξηση στα περιουσιακά σου.
Όρκος:



Πνευματική Ιδιοκτησία Κειμένου Φάιζα Κωδωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου